(iOS) PUBG MOBILE: Aftermath χακάρω χρήματα
Feb 6, 2022 19:38:47 GMT
Post by ethesdifastspeach on Feb 6, 2022 19:38:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρω χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
ινε το καλιτερο πεχνιδι
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά έπρεπε να το απεγκαταστήσω και να κατεβάσει αυτόματα αρχεία στο πίσω μέρος και να καταναλώσει πολλά δεδομένα πριν καν παίξω το παιχνίδι!!! δεδομένα για να ξεκινήσετε
PUBG MOBILE: Aftermath অ্যাকশন gqvw
Τελευταία κολάει πολύ το παιχνίδι . Ιδιαίτερα μετά το πρόβλημα που υπήρχε με τη συνομιλία . Μήπως να στραφούμε στο call of duty πάλι;
ΟΥΑΟΥ!
Ωραίο παιχνίδι... Το καλύτερο στο κινητό γενικότερα αλλά το έσβησα από το κινητό μου... Εν έτη 2019 να μην έχει controller support το βρίσκω βλακεία... Βάλτε να παίζουμε με το Bluetooth controller μας και θα το εγκαταστήσω ξανά
Ουάου, ουάου, δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω πόσο ηλίθιο γίνεται το παιχνίδι μετά από κάθε σεζόν αντί να το κάνω πιο ρεαλιστικό, απλώς γίνεται πιο χαζό, προσθέτοντας νέες ηλίθιες σούπερ δυνάμεις της Tesla και όλα αυτά τα άλλα πράγματα δεν μπορούμε απλά να έχουμε το παλιό PUBG πίσω?
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Εγώ και τα ξαδέρφια μου παίζουμε πολύ πρόσφατα και διασκεδάζουμε πολύ. Ο λόγος που βαθμολογώ αυτό το 4 αστέρια είναι επειδή μερικές φορές η φωνητική συνομιλία χαλάει και δεν μπορείτε να ακούσετε ή να μιλήσετε με τους συμπαίκτες σας. Εάν αυτό διορθωθεί, θα αλλάξω τη βαθμολογία μου. Αλλά γενικά, υπέροχο παιχνίδι!
Δεν μπενειιι
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arcade snuk
Παιδιά μην μπείτε καν στον κόπο να δοκιμάσετε νέα ενημέρωση...αντιμετωπίζουμε πρόβλημα φόρτωσης... κάθε φορά που παίζουμε tdm ή κλασικό δείχνει σύνδεση σύνδεσης..... ακόμα και στα 20ms..
Το πιο ψεύτικο παιχνίδι .....αν πληρώσεις θα κερδίσεις....εκτός από χάκερ ....πολλούς. Μηδέν αστέρι!!!! Διορθώστε το τώρα......με πετάει τόσες φορές.......28/8 .....μοράν... φ@@@ ηλίθιοι....το χειρότερο παιχνίδι ever!! !!! Διαγραφή τώρα.
Νταξει καλό είναι δεν το λες και τέλειο γιατί κολαει πολλή αλλα ειναι ωρεο
PUBG MOBILE: Aftermath Akčné joz
Διασκέδασα στην αρχή, αλλά τώρα πρέπει να βαθμολογήσω με 1 αστέρι. Το παιχνίδι είναι γεμάτο δοκιμασίες. Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να διασκεδάζω και να παίζω στρατηγικά, αλλά τώρα όποτε είναι αδύνατο να κερδίσω. Τη στιγμή που βγαίνεις έξω από ένα κτίριο πεθαίνεις. Υπάρχουν ακόμη και παίκτες που σουτάρουν επίτηδες μόνο και μόνο για να σε παρασύρουν και να κατασκηνώσουν πίσω από έναν τοίχο. Θα έπαιζα πρώτο άτομο για να το αντικρούσω, αλλά κανείς δεν το παίζει. Το matchmaking αργεί σιγά σιγά και περισσότερο γιατί κανείς δεν διασκεδάζει πια. Παρακαλώ κάντε το matchmaking δίκαιο.
Kante μου προσθέστε όνομα:ksevrakwtos
Το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό αλλά το σύστημα ανταμοιβών είναι κακό....χρειάζεται περισσότερη αποστολή για να μπορέσεις να πάρεις skins και προσωπικό...μπορείς να πάρεις κάτι μόνο πληρώνοντας..!!!
PUBG MOBILE: Aftermath Action btj
Είναι καλό και κακό
Καλό παιχνίδι αλλά πρέπει να έχεις καλή RAM και αποθηκευτικό χώρο
Αρκετά καλά, αλλά τα γραφικά δεν είναι τόσο καλά σε σύγκριση με το μέγεθος και τα πακέτα πόρων🎃. Έχει πολλά... bugs και glitches αλλά γενικά είμαι....ικανοποιημένος.
... bitbin.it/vm54m9tJ/ Pubg mobile sanhok map beta version download, ... tiltonibar.bandcamp.com/album/badoo-hack-free-credits-iphone
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι. αλλά η πρόσφατη ενημέρωση του sence η σεζόν 19 αναμένεται να είναι ένα καρτούν και ηλίθιο παιχνίδι. Νιώθουμε σαν να παίζουμε δωρεάν δίκαια. Αλλά αγαπάμε το παλιό pubg. Τροποποιήστε αυτό το ηλίθιο παιχνίδι σε Ρεαλιστικό παιχνίδι ξανά την επόμενη φορά. Και διορθώστε σφάλματα στο παιχνίδι 🙂
Αξίζει μόνο 3 αστέρια λόγω αυτού του προβλήματος με τους χάκερ σε κάθε αναβάθμιση, πάντα επιστρέφουν με νέα mod, διορθώστε το παρακαλώ, το pubg είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για κινητά και επαναφέρετε τα arcade παιχνίδια zombies.
Το παιχνίδι είναι καλό για να παίξεις, αλλά η προσπάθεια να ξεκινήσεις έναν αγώνα διαρκεί για πάντα.
Λήψη Pubg armory - Τελευταία Έκδοση Για Android Από FzGames - να γνωρίζετε το οπλοστάσιο ζύμης για το κινητό gaming και το ... PUBG MOBILE: Aftermath APK.
PUBG MOBILE: Aftermath Aksyon jdjc
Το παιχνίδι το παίζω από σεζόν 1 και έχω φάει ώρες και ώρες σε αυτό. Την πρώτη σεζόν ήταν πολύ διασκεδαστικό ειδικά μαζί με φίλους και είχε ωραία rewards κτλπ. Πλέον όσο περνάνε οι σεζόν αλλοιώνεται όλο και περισσότερο...βγάζει χάλια season με χάλια rewards και επίσης νομίζω ότι το θέμα με τους chiters και τα bots έχει παραγίνει. Αν η εταιρεία ασχολείται τουλάχιστον με τα δύο τελευταία ( δεν πρόκειται )τότε το μόνο που είναι καλή συσκευή , καλό internet και φίλους για ένα ολοκληρωμένο squad.
Το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ
PUBG MOBILE: Aftermath Laga nrn
Θέλω ελληνικούς υποψηφίους
Ένα φανταστικό παιχνίδι Battle Royale, με κάποιες επιφυλάξεις. Το μοντέλο αγοράς που διαθέτουν έχει σχεδιαστεί για να παίρνει πολλά χρήματα από εσάς. Ως ανταγωνιστικό παιχνίδι, θα αρχίσετε να τα πηγαίνετε καλά μέχρι να ταιριάξετε με άτομα που χρησιμοποιούν smartphone με υλικό που μοιάζει με υπολογιστές. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σταθερό και το παιχνίδι φαίνεται και παίζει υπέροχα. Λατρεύω το pubg, αλλά δεν θέλω να ρίξω τα απαραίτητα χρήματα στο υλικό που απαιτείται για να είναι ανταγωνιστικό, οπότε να το έχετε υπόψη σας πριν το εγκαταστήσετε.
διορθώστε τα σφάλματα παρακαλώ
Pame ligo hype
Αρκετά συμπαγές παιχνίδι. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν αλλά εκτός από αυτό είναι πολύ καλό
Αυτή η ενημέρωση είναι ότι τα σκουπίδια δεν μπορούν καν να φύγουν από ένα παιχνίδι λόγω της ενημέρωσης, αλλά μαντέψτε τι εξακολουθούν να υπάρχουν απατεώνες στο παιχνίδι το μόνο καλό που κάνατε ήταν να καταστήσετε εξαιρετικά αδύνατο να ξεφύγετε από τη μπλε ζώνη τώρα, ευχαριστώ για αυτό
Could I borrow your phone, please? paracetamol kopen jumbo White House ... replaced Google's mapping product with its own onthe iPhone and it quickly became
Καταρχήν, το παιχνίδι είναι τρομερό στο android, δεν είναι η συσκευή αλλά η καθυστέρηση. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!. Κάθε φορά που προσγειώνομαι στον χάρτη ο χαρακτήρας μου κυριολεκτικά τον περνάει και αρχίζει να κολυμπάει. Κάθε φορά που πυροβολώ ένα όπλο όπως το dp ή το scar-h το παιχνίδι μου κάνει έναν περίεργο ήχο υψηλής συχνότητας και παγώνει το παιχνίδι μου. Μπορώ να αλλάξω τα γραφικά μου στο χαμηλότερο και εξακολουθεί να υστερεί. Τις περισσότερες φορές κάθε φορά που τρέχω, απλά αρχίζω να καθυστερώ. Η συσκευή μου είναι μια καρτέλα Samsung galaxy A λευκό 2019. Κάντε το παιχνίδι πιο ομαλό.
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά έχει γεμίσει hackers δεν μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι της προκοπής
Η νέα ενημέρωση δεν μας δίνει τίποτα καινούργιο, είναι απλώς ένας άλλος χάρτης
Παίζω αυτό το παιχνίδι από το 2016. Ακόμα το αγαπημένο μου. Μεγάλες βελτιώσεις σε ενημερώσεις όπως χάρτες και πολλά άλλα. Το μόνο πράγμα είναι ότι έχω λογαριασμό Guest και τώρα δεν μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό μου στο facebook με αυτόν. Δεν θα ήθελα να σπάσω το τηλέφωνό μου και να φύγει για πάντα και να ξαναρχίσει από την αρχή. Κάντε μια ενημέρωση για αυτό.
Τελια
Είναι ένα καλό παιχνίδι με καλά γραφικά, αλλά νιώθω τη βαθμίδα από τους συμπαίκτες μου να με σκοτώνουν όταν έχω ένα καλό όπλο. Θα εκτιμούσα αν τα καταφέρεις εκεί που οι συμπαίκτες σου δεν μπορούν να σε σκοτώσουν
Έχω που το έχω κατεβάσει γύρω στους 3 μήνες. Είναι το πιο τέλειο ανταποκρίνεται πολύ καλά, στοχεύεις και κουνιέσαι εύκολα. Μα τα μόνο κακά είναι πως αργεί να φορτώσει και όταν πέφτεις από το αεροπλάνο δεν πατάς κάπως καλά κάτω και ούτε πηδάς και σε καταπίνει και η γη. Αυτά, κατά τα άλλα όλα καλά μα δεν πιάνει και πολύ χώρο οπότε όλα καλά.
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο όταν ξεκίνησε αρχικά. Στη συνέχεια, ξετρελάθηκαν με τις ενημερώσεις. Τώρα το παιχνίδι μου δεν μπορεί να ξεπεράσει το 4ο! Φόρτωση οθόνης! Το έκανε χθες το βράδυ και μετά με άφησε να το ανοίξω, υπέθεσα ότι ήταν το τηλέφωνό μου. Το έψαξα όσοι έχουν αυτό το θέμα. Οι δημιουργοί πρέπει να παραμείνουν σε ένα παιχνίδι και να τρέξουν με αυτό. Καταλαβαίνω τις εποχιακές αλλαγές, αλλά το παιχνίδι σου ήταν εντάξει, διορθώθηκες κάτι που δεν χάλασε.
Άλλοι φίλοι έλαβαν τη νέα έκδοση της ενημέρωσης από τις 9 Δεκεμβρίου και το τηλέφωνό μου δεν μπορεί να την ενημερώσει ωραία