(Android/iOS) Paint by Number Coloring Games petab generaatori žetoone
Feb 6, 2022 19:35:48 GMT
Post by ethesdifastspeach on Feb 6, 2022 19:35:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatori žetoone ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
üldiselt suurepärane mäng! kuigi on tõrge, mis vajab parandamist, näitab see aeg-ajalt, kui ma midagi maalin, mängu nime ja lähtestab maali täielikult! päris ärritav, aga õnneks ei juhtu seda sageli, parandage see palun, siis on arvustus 5 tärni
See mäng on hämmastav, kuid põhjus, miks ma sellele 4 tärni annan, on see, et ma reisisin ja nüüd ei lase mäng mul erilisi ja teisi värvida. Kui ma järjekorda ootan, siis see lihtsalt läheb tagasi, palun parandage see probleem.
Armastan seda rakendust, ainus probleem, mis mul sellega siiani on olnud, on see, et pärast mõne pildi värvimist lööb see mu rakendusest välja või hangub... Ja mulle ei meeldi rakendust desinstallida, kuna olen kulutanud sellele aega ja raha...
Peadpööritav, aga ka lõõgastav mäng.
See tõrkub liiga palju välja, rakendus jookseb PALJU kokku, ma naudin seda rakendust, kuid tõrked ja kokkujooksmised muutsid selle vähem nauditavaks.
Armasta seda mängu. Kui seda ei juhtuks, saaksin kindlasti 5 tärni, kuid ostsin liikmelisuse aastaks. Vahetasin telefone, kaotasin kõik juba tehtud pildid. Ja nüüd palub see mul uuesti liikmestaatust. Ja mängus pole võimalik kellegagi ühendust võtta.
Paint by Number Coloring Games تختهای tij
See mäng on hämmastav ja lõbus ~ lõõgastav, kuid kui ma pildi lõpetan ja vajutan Jätka See annab lisa, kuid see mäng on endiselt lõõgastav ja lõbus!!!!!!
Kujutab pilti värvides pidevalt välja, soovin, et saaksite selle parandada, muidu kui see on hea rakendus
Suurepärane graafika, vinged värvid spetsiaalsetes valikutes, üks originaalpiltidest, millel on tavalised värvid. Nad oleksid võinud olla värvide osas valivamad. Nagu on palju fotosid, millel on palju ühte värvi. Kõik selle ühe värvi toonid. Teil on kõik vikerkaarevärvid ja te valite ühe värvi ja kasutate selle värvi kõiki toone. Tule juba. Tõesti!!! Igaüks, kelle see... Noh, see oli vist mu ainuke pahandus selle kohta. Tubli töö. Jätkake samamoodi. ~ aprill
Lihtsalt ilus mäng. Pildid on väga üksikasjalikud, kuid mitte liiga segased, et värvimiseks ruume valida. Armastab? Peaaegu kõike! Tagasilöögid minu jaoks – 1. Ei mingit horisontaalrežiimi. Mul on Chromebook ja mulle meeldiks, kui saaksin ekraani keskmise kolmandiku asemel kasutada horisontaalrežiimi. 2. KUULUTUSED! - Ma ei kurvasta, et arendaja on otsustanud raha teenida programmi reklaame lisades, kuid kas oleks võimalik reklaamidest loobuda? Maksan hea meelega kindlat tasu, et enam kunagi reklaami ei näeks! Aitäh!
Mulle väga meeldib erinevat tüüpi piltide valik, kuid see on minu jaoks natuke liiga kallis, et maksta
mulle väga meeldib see
Suurepärane rakendus, kuid vajab reklaamide eemaldamiseks taskukohast võimalust. Tasuks 30 dollarit ühekordset tasu, kuid 4,99 dollarit nädalas / 12,99 dollarit kuus on palju kõrgem kui kõik teised sarnased rakendused. Kui olete rakenduses helivaliku välja lülitanud, ei tohiks reklaamidel olla heli. Pean iga reklaami heli eraldi välja lülitama. Värvin öösel audioraamatut kuulates ja need reklaamid nõuavad audioraamatu iga kord taaskäivitamist.
Hea viis aega veeta. Lahedad pildid ja väga mitmekesised. Üks piltidest on sassis. Soovin seda parandada Kui saate, et saaksin selle lõpetada.Redigeeri: muutis mu hinnangut, sest kui te ei lõpeta pilti enne rakenduse sulgemist, siis kui lähete tagasi ja proovite lõpetada, võivad mõned kohad olla värvitud vale värviga.
👍
halb
see oli suurepärane, ainus asi on see, et kui olen pildiga lõpetanud, pean menüüsse naasmiseks oma lehte värskendama.
Suurepärased pildid ja ilusad värvid. Väga lihtne kasutada. Ma andsin 4 tärni, sest ma pole seda 10 minutit saanud ja sain 3 korda maha. Peale selle on see siiani suurepärane.
Hea
Armastan värvi numbri järgi... välja arvatud pisikesed andmed. Nad ajavad mind hulluks!
Paint by Number Coloring Games Lövhə kpqu
Ilusad pildid ja väga lõõgastav. Täname teid selle loomise eest. 17.10.21 Parandage kalliskivide viga. Pärast reklaami vaatamist ekraan kustub ja ainus viis mängu tagasi minna on täielikult välja ja tagasi sisse minna. Tagasi minnes kaotate oma kalliskivid. Seda on juhtunud juba üle nädala ja see on tüütu. Muudan oma tärnide arvu, kui see on parandatud. Aitäh
Ma olen siiani maalinud ainult kaks pilti, kuid see kunstiteos on mulle NII muljet avaldanud! See on üks PARIMAID maalirakendusi, mida ma näinud olen. Põhjus, miks ma sellele viit tärni ei andnud, on järgmine: sageli liigutan maalimise ajal pilti pliiatsiga, et otsida järgmisi nummerdatud alasid, mida puudutada. (Pean ühte kasutama.) Liiga sageli lülitub rakendus ootamatult automaatselt ümber ja hakkab teist värvi otsima! See on äärmiselt masendav. Kuid enamasti meeldib mulle see rakendus!
Paint by Number Coloring Games Друштвене игре xcid
Ma mängisin seda aastaid. Jääb külmetama ja lööb välja, kui su maal Ma usun, et maali all on reklaame. See on viimane kord, kui ma uuesti installin
Ai love tis geam
Oleksin andnud sellele 5 tärni, kuid nägin palju vaeva, et kõik saavutused vihjete ja trofee eest kätte saada. Kui ma sõna otseses mõttes just nüüd selle viimase värskenduse tegin, võttis see kõik need ära. Ma tahan need tagasi või soovin värskenduse desinstallimise võimalust. See ei teinud midagi head ega muutnud üldse midagi, välja arvatud trofee äravõtmine. Värskendus: ei, ma ei tühjendanud vahemälu ega desinstallinud rakendust enne värskendust.
Hea ajaviide ja natuke rahustab🤍
Race.io Sacīkstes eybh
Ainult sellepärast, et see võeti mu telefonist ära ja aastatepikkune töö on läinud.😖😢 Muidu on see suurepärane rakendus. Palju valikuid, ei jookse kunagi kokku ja nende abil on nii lihtne hankida palju kalliskive ja keerutusi asjade avamiseks.
Paint by Number Coloring Games Board noc
Ma armastan seda mängu. Kuid seal on palju kategooriaid. Kas saate seda värskendada vähematele kategooriatele? Sest ma üritan midagi leida ja mõnikord on see täiesti taga ja sinna jõudmine võtab igaviku. Nii et mulle meeldib ka meie seas kuid lumevärskenduse tõttu pole meie seas palju salvestusruumi, nii et miks. Kas saate seda värskendada?!Palun?!
Varem pälvis 5 tärni selle eest, et oli nii hämmastav, kuid viimasel ajal pole rakendus enam töötanud. Ma ei saa seda enam millegipärast mängida! ;(
Ma tõesti naudin seda mängu, kuid mõned hooajalised mängud (nt sügis või tänusõnad) on värvikad. Üks, mida ma hiljuti tegin, oli tänupüha. siniste ja lillade lehtedega ning sõnad, kus on erekollane, oranž, sinine, roosa ja palju muud! sügispilti tehes ootan rohkem sügisvärve.
Rakendus on korras, kuid pärast pildi värvimise lõpetamist on jäänud liiga palju negatiivseid (valgeid) tühikuid. See ärritab. Samuti on värvivalikud paljudel piltidel naeruväärsed, näiteks see, kes valib värvid, valib lihtsalt juhuslikult kogu pildi ruumid. See ei ole üldse sidus. Ma ei kustuta veel rakendust, kuid kui see paremaks ei lähe, ei näe ma seda kaua hoidmas.
lõbus ja päris lõõgastav ngl, kuid siin-seal on üsna vähe reklaame. ausalt öeldes pole mul mõnikord selle vastu midagi, aga mulle ei meeldi, kui peate täitma kõige väiksemaid tühikuid
Tore meelelahutus
Peate olema loomingulisem kui igavad pruunid n kuldsed ja valged. Haigutama. Palun erksaid värve! Liiga palju reklaame!
See oli hea rakendus. Lõõgastuseks värvisin probleemideta. Ma ei salvesta oma pilte, nii et kui ma rakenduse desinstallin, kaotan kõik, kuid nüüd teatatakse, et rakendus lakkab töötamast. Lülitasin telefoni välja ja taaskäivitasin ning see ütleb seda ikka veel. Mul oli see probleem alles täna. Parandage see rakendus. Nii saavad inimesed rakenduses aega tagasi nautida ja lõõgastuda. Aitäh. Kui see on parandatud, annan teile uuesti 5 tärni.
Mulle väga meeldib piltide värvimine. Ma lihtsalt soovin, et värvid oleksid erksamad ja mitmekesisemad.
Ma armastan seda rakendust! Ma ei saa isegi midagi värvida, sest kui ma vaatan reklaame, et tasuta pilte saada, siis pilti ei kuvata.. lihtsalt tagasi avakuvale
Ma armastan seda mängu, see on nii lõbus, parim värv numbrite järgi, mida ma näinud olen, kuid annan sellele 4 tärni, sest (ma tean, et inimesed pole nõus) tahaksin karvast kunsti. Ma ei leia ühtegi ja oleksin väga tänulik, kui annaksite mulle midagi, peale selle, et mul pole probleeme. Mulle meeldib see mäng, kuid palun lisage mõni karvane kunst -teie sõbralik naabruskond karvane Redigeeri: vabandust, et see on pikk. Redigeerimine 2: ja palun muutke need sobivaks. Ma ei taha midagi halba, sest tean, et ka lapsed kasutavad seda rakendust.
Paljudele hüpikreklaamidele. Varem maksin hüpikreklaamide ja bännerite eemaldamise eest ühekordset tasu. Alates sellest viimasest uuendusest on iga pildi ees ja järel reklaam ning igal pool bännerid. Mul on peaaegu 4K värvilisi pilte, kuid tõenäoliselt ei kasuta seda rakendust enam. Kui ma pean iga pildi kohta 30-60 sekundit reklaami vaatama, on see lihtsalt liiga palju. Eriti rakenduse puhul, mille eest ma maksin!
Paint by Number Coloring Games Board noc
Inimesed jätate tühjad tühikud ilma värvide jaoks numbriteta, mistõttu on seda raske leida. Sa ei anna peaaegu kunagi tasuta vihjeid. värvimine peaks olema lõõgastumiseks, aga teie, inimesed, tekitate selle hoopis natuke stressi. Võib-olla teete seda selleks, et panna inimesi vihjeid ostma. Usun, et kavatsen selle rakenduse desinstallida. Lihtsalt öelda, et see, mida te teete, pole õige...