(Android/iOS) Cat Simulator кодовете увеличават всички
Feb 6, 2022 19:32:52 GMT
Post by ethesdifastspeach on Feb 6, 2022 19:32:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават всички ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
ВЕЧЕ Е НОВА ВЕРСИЯ! И ОБИЧАМ КОТКИ! Другата седмица ще имам коте (може би!) или мъжко коте или женско коте!
Не харесвам играта толкова много, защото е малко скучна и играх играта в безплатен режим. Не знам какво се нарича и мислех, че ще направя приятели с котки, НО НЯМА О, ПОМОГНЕТЕ МИ, искам приятел да не гори нещо като да не си правим приятели с котки OMG, но харесваш котката, която е нарязана, но все още не те харесвам толкова много защо!!!!
Харесвам тази игра, тя е забавен начин за отслабване, въпреки че графиката може да е малко по-добра. Обичам тази игра и може би е просто защото унищожавате неща, но е наистина забавна и весела. Причината да му дам 4 обаче е заради контролите. Трудно е да се контролира, но освен това играта е очарователна и забавна!😺
Няма да ви позволя да имате котката, която искате. Влязох да поискам британската вълна и тогава ми казаха, че трябва да платя 300 скъпоценни камъни, което е $20, преди дори да започна играта. Тази игра е буквално за отглеждане на котка и трябва да плащате за породата котка? Абсолютен боклук.
Няма да ми позволи да го изтегля и всеки път, когато се опитам да го изтегля, НЯМА ДА МИ ПОЗВОЛИ ЗА ТАКА ЧЕ, АКО СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ИГРА НЕ Я ПОПРАВЯТ, АЗ НЯМА ДА Я ИЗТЕГЛЯ
Аз лично мисля, че е добра игра, но има много реклами. Като цяло, това е добра игра.
Тази игра е много сладка, но контролите са трудни за използване. Моля, направете контролите по-лесни.
Приложението Thia е абсолютно невероятно, но контролите известно време стават трудни, но е наистина забавно да се играе. Когато я играх за YouTube, получавах милиарди гледания Много хубава игра 😘😘
Готина игра
Прекрасна игра! ☘ Механиката трябва да бъде подобрена, но е направена през 2014/2015. Нямам нищо против, но има нужда от подобрение. Продължавай така! 🎉
не е толкова забавно на телефона, защото нещата не се счупват
Обичам котки, но не харесвам тази игра, защото котките не унищожават, затова й давам 1 звезда, но ако не става дума за унищожаване на една, бъдете страхотни, но съжалявам, че бях лош...
Преди обичах тази игра, но сега тя продължава да се intalisig или нещо подобно
Обичам тази игра толкова много за момента, в продължение на 24 години heee световната игра е страхотна
Bitchy., Урок!!! Сърце: -∞, Построено: преди 5 години (2015), но е МНОГО хубаво да се отпуснете...
Играта е трудна, което ми харесва! Препоръчвам ви да си я инсталирате!
Cat Simulator Jangovar rog
Най-яката игра с котета която съм играл! Не мислете ,а теглете
Уау, никога не пиша отзиви, но това приложение е СТРАХОТНО!! Това е като да имаш/да си котка!! Знам, че съм на 11 и съм малко стар за този тип неща, но това е страхотно! Горещо препоръчвам това приложение като страхотен убиец на времето и чудесен начин да бъдете щастливи!
Обичам тази игра! Това е сладко, забавно и пристрастяващо! Можете да играете и да действате като истинска котка и можете да унищожите неща на всяко място, което посетите! Има готини карти и други видове котки! Има страхотна графика и е забавна! Това е една от най-добрите игри, които изпробвах! Аз също обичам котки, защото са сладки и пухкави! Благодаря ви, момчета, че направихте тази игра! Мисля, че направихте деня ми днес! 😻👍
Играта е готина но омръзва бързо
Не съм го играл от години и вече го обичам, отключвайки нови нива на различни къщи! Всичко е невероятно
добре
Не ми харесва, зарежда се вечно. Дори не съм играл играта от цялото зареждане. Проверих WiFi, но WiFi беше добър. Проверих всичко, но това е само играта.
Продължавах да хвърлям бъгове на земята и това беше досадно. Въпреки че играх тази игра като малко дете, затова изтеглих отново тази игра.
Не мога дори да мина през екрана за зареждане!!
Толкова е забавно и смешно! Обичам бялото коте, защото е толкова мъничко и малко, че е супер сладко!! Така че ще трябва да спечеля пари, за да унищожа всичко. За да купуват кожи! Има много кожи, които са толкова красиви и сладки! Тези кожи изглеждат сладки. Те са супер невероятни, обичам да играя това и се наслаждавам на играта! Не е супер Laggy, но е малко изостанал. Но е забавно! Благодаря ти!!!
Котките и кучетата и всички домашни любимци са сладки и забавни, можете ли да направите други игри за домашни любимци
Много е добра
Супер яка игра!!! 😺😻
Отне толкова много време за инициализиране. Можете ли да го поправите, моля? Беше ми любимо.
StrikeFortressBox მძაფრსიუჟეტიანი plu
Не ми дава да вляза в играта а имам интернет ЗАЩООО!!!
Играта е добре, трябва да я опитате, но не е толкова страхотна
Тази игра е ужасна. Първо, ВСИЧКО е трудно да се събори, второ, ПОтъвам на земята.
Супер игра
НАЙ-ДОБРОТО!!!
Неговото регистриране и след това камерата не са стабилни
Много яка игра.ТЕГЛЕТЕ
Cat Simulator የእንቅስቃሴ gdj
М ного готина
Това не ми позволява да играя, така че се надявам, че можете да го поправите
Зареждането отнема ДЪЛГО време. Иначе се наслаждавам на играта.
Тъпоооо е
Мразя, че хората не могат да те гонят, но все пак е хубава игра ☺ Харесай
Това е очарователна игра, която може да се играе с приятели или сами. Котките са толкова сладки, а къщите са добре подредени. Въпреки че играта е малко с ниско качество, все още я харесвам ·v·
Обичам тази игра, обичам всички котки, а също и аксесоарите, които можете да сложите върху котките и имам котка на име Мики, която също създава много големи проблеми, така че тази игра е малко свързана, но не толкова свързана, защото има като котката е много лошо, че събори стълбата на човек, заседнал в дървото и остави косачката да работи и остави човек да го преследва, това е просто........ да.
Невероятна е ! Хорица теглете без да мислите те !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
това беше най-добрата игра, докато не стигнах до върха на къща 3, когато започнах да се забивам в пода, моля, поправете това
Имах това ТОЧНО същото приложение на стария си телефон и веднага щом получих това го изтеглих за първото си приложение и то не работи, така че опитвах отново всеки ден и все още не се изтегля, моля, поправете това, много бих искал да променя рейтингът за това
Не толкова реалистични, но са забавни игри. Не е зле
Добре